Loading...
Loading...

SALON

Wie zijn wij?

Schoonheidssalon Gerdine bestaat uit een team van 3. Gerdine, Jade en Naomi zijn alle drie gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met jou de optimale huidconditie kunnen bereiken. In onze sfeervolle salon hebben we een breed aanbod aan gezichtsbehandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Kwalitatieve behandelingen gebaseerd op de nieuwste methodes waardoor er altijd een zichtbaar resultaat is.

Schoonheidssalon Gerdine is gevestigd in de wijk De Grienden in Sliedrecht en is gemakkelijk te bereiken. Parkeren kan bijna altijd direct voor de deur! Je bent bij ons op het juiste adres voor de perfecte match van huidverbetering en ontspanning. Persoonlijk, met een professionele aanpak.

Onze historie

Op 21 maart 2006 opende schoonheidssalon Gerdine haar deuren. Ik was toen 19 jaar oud en startte de salon in een gedeelte van de garage van mijn ouderlijk huis. Naast dat ik bezig was om mijn klantenbestand op te bouwen heb ik daarnaast 3 jaar parttime in loondienst gewerkt bij een andere schoonheidssalon.

Vanaf januari 2016 is schoonheidssalon Gerdine verhuisd naar de huidige locatie. Een ruime salon aan het huis met een eigen ingang, wachtruimte, toilet en 2 behandelruimtes.

Wij ontmoeten je graag in onze schoonheidssalon.

Onze merken